aalto.fi

Päivän ohjelma

Perjantai 8.9.2017

Tule mukaan juhlistamaan uuden lukuvuoden alkua Aalto-yhteisön kanssa! Aalto Day One 2017–2018 on kolmiosainen tapahtuma, jossa aaltolaiset opiskelijoista professoreihin juhlistavat uuden lukuvuoden alkua yhdessä.

13.15–14.30 Lukuvuoden avajaiset*, Dipoli, Otakaari 24
14.30–16.00 Vastaanotto ja avoimet ovet Dipolissa, Otakaari 24
16.00–20.00 Aalto Party*, Alvarin aukio

* Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittautuminen

Vastaanotolle ja Dipolin avoimiin oviin osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista.

#aaltoparty #aaltoday1

Avajaisseremonia

Aalto-yliopiston lukuvuoden avajaiset 2017–2018

Kaikki Aalto-yhteisön jäsenet, niin opiskelijat kuin henkilöstö, ovat tervetulleita juhlistamaan tuoreen lukukauden alkua yhteiseen juhlaan Dipolin Kaleva-saliin.

Akateemisen tradition mukaan lukuvuosi avataan klo 13 avajaisseremonialla ja professorikulkueella. Opiskelijajuontajien vetämässä juhlassa pääset kuulemaan muun muassa uuden rehtorin sekä ylioppilaskunnan puheenjohtajan visiot tulevalle lukuvuodelle.

Seremoniassa on paikkoja rajatusti, joten ilmoittaudu ajoissa. Ilmoittautumislinkit Päivän ohjelma-osion alla. 

Lukuvuoden avajaisia voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä. Linkki on saatavilla perjantaina 8.9. aamupäivällä Aalto-yliopiston verkkosivuilla.

Aalto Day One 2017–2018 -haalarimerkit – kerää koko metamorfoosisarja! Tänä vuonna saatavilla rajattu määrä seremonian ja Dipolin avoimien ovien haalarimerkkejä perinteisen Party-merkin lisäksi.

Dipolin avoimet ovet

Dipoli avaa jälleen ovensa opiskelijoille sekä henkilökunnalle! Tule kokemaan uudistuneen Dipolin loisto ja nauttimaan mahtavasta ohjelmasta. Luvassa niin muotia kuin historian havinaa, kun aaltolaiset ottavat yliopiston uuden päärakennuksen omakseen. Tapahtuma ei vaadi erillistä ilmoittautumista, joten voit pistäytyä Dipolissa muun Aalto Day One 2017–2018 -hulinan ohessa.

Kello 14.30 alkaen opastettuja kierroksia, ei ennakkoilmoittautumista. Kierrokset lähtevät Käpyaulasta.

Aalto Day One 2017–2018 -haalarimerkit – kerää koko metamorfoosisarja! Tänä vuonna saatavilla rajattu määrä seremonian ja Dipolin avoimien ovien haalarimerkkejä perinteisen Party-merkin lisäksi.

 

Aalto Party

Avaa vuosi Aalto Partyssa!

Aalto Day One 2017-2018 huipentuu, kun perinteinen Aalto Party starttaa mahtavan ohjelman siivittämänä perjantaina 8.9.2017 klo 16.00 Alvarin aukiolla. Festarimaisissa riennoissa opiskelijat, proffat ja yliopiston henkilökunta kohtaavat yhdessäolon ja iloisen biletyksen merkeissä!

Aaltolaista talenttia

Tapahtuman aikana opiskelijat pääsevät näyttämään taitonsa esiintymislavalla viihdyttävien musiikki- ja tanssiesitysten avulla. Lisäksi pääset seuraamaan perinteistä köydenvetoa AYY:n hallituksen ja yliopiston johdon välillä. Tule paikan päälle selvittämään, mitä muita haasteita yliopiston johdolla on tarjota AYY:n hallitukselle!

Lavaohjelman aikataulu julkaistaan myöhemmin.

 

Elämyksellisiä rasteja

Aaltotaustaiset yhdistykset, killat ja tahot ovat paikalla Aalto Partyssa esittelemässä omaa toimintaansa rentojen rastien ja ohjelman avulla. Tapahtuma on täynnä uusia mahdollisuuksia ja pääset nauttimaan hauskanpidosta koko Aalto-yhteisön kanssa. Tapahtuman rastikortin avulla jokainen pääsee fiilistelemään tunnelmaa uusista ja yllättävistä näkökulmista. Opiskelijoiden rastikortin voit noutaa AYY:n teltalta.

Herkullista ruokaa, varaa käteistä mukaan

Aalto Partyissa on myös mukana makunystyröitä hemmottelevat ruokarekat, joista ruokaa saa ostettua edulliseen 5 euron hintaan! Varaathan tasarahan ostoksiin.

 

Aalto Partyn järjestelyistä vastaa yliopiston ylioppilaskunta AYY, yhteisöjaosto AAVA sekä yliopiston viestinnän tapahtumayksikkö.

Aalto Partyn jälkimainingeista voi nauttia Otahallilla Aavan järjestämässä Aalto Afterpartyssa.

 

Lisätietoa

Saapumisohjeet

Lukuvuoden avajaiset:
Kaleva-sali, Dipoli, Otakaari 24
Arabian kampukselta lähtee maksuton bussikuljetus Otaniemeen klo 12.10. Kauppikselta kulkee kampusbussi normaaliin tapaan.

Aalto Party:
Alvarin aukio, Otakaari 1

 

Yhteystiedot

Lukuvuoden avajaiset, vastaanotto sekä Dipolin avoimet ovet
Tuottaja
Minna Pajari
050 571 0526

Tuotantoassistentti
Peppi Seppälä
040 721 79 12

Aalto Party
Tuottaja
Tarja Peltoniemi
050 23 23 817

Tuotantoassistentti
Jenina Noki
040 819 04 12

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@aalto.fi


Ilmoittautuminen

Vastaanotolle ja Dipolin avoimiin oviin osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista.

 

#aaltoparty #aaltoday1